عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم
حزب‌الله:

دولت لبنان از تصمیم خود درباره هواپیماهای ایرانی عقب‌نشینی کند

حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به تحولات داخلی این کشور و درگیری‌های به وجود آمده میان معترضان و نیروهای ارتش واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر. حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: تحصن مردمی که از سوی حزب الله طی روز گذشته علیه مداخلات آشکار رژیم صهیونیستی در امور داخلی لبنان سازماندهی شده بود یک اقدام مسالمت آمیز به شمار می‌رود.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: تحصن کنندگان با مشاهده شلیک گاز اشک آور از سوی برخی نیروهای ارتش لبنان غافلگیر شدند. این حرکت یک اقدام زشت و تجاوز غیر قابل توجیه علیه شهروندانی است که به صورت مسالمت آمیز اعتراض خود را نشان دادند. همچنین یک تلاش مشکوک برای سوق دادن ارتش به سمت درگیری با شهروندان لبنانی محسوب می‌شود.

 

در این بیانیه تاکید شده است: ما از فرماندهی ارتش لبنان می‌خواهیم تحقیقات فوری خود را در خصوص این حمله غیر قابل قبول آغاز کرده و اقدامات لازم را برای محافظت از نقش این نهاد نظامی در راستای حمایت از ثبات داخلی اتخاذ کند.

 

حزب الله ادامه داد: از دولت لبنان می‌خواهیم به وظایف خود در قبال حمایت از معترضان و حق آزادی بیان عمل کند. همچنین از دولت لبنان می‌خواهیم درباره تصمیمات خود مبنی بر ممانعت از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت بازنگری کرده و اقدامات جدی برای ممانعت از مداخلات رژیم صهیونیستی در امور داخلی کشور اتخاذ کند.

 

حزب الله همچنین حمله به نیروهای سازمان ملل در اطراف فرودگاه رفیق الحریری را به صورت قاطعانه محکوم کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار